Voor de Patiënt

Over Joymed

Sinds 2010 richt joymed zich met haar producten en services op noviteiten in de medische markt.

Met haar ruime ervaring op het gebied van neuromodulatie, cardiologie, craniofaciale- en wervelkolomchirurgie onderscheidt Joymed zich van andere distributeurs door het aanbieden en ondersteunen van innovatieve producten.

Doordat Joymed de markt goed in de gaten houdt, kan zij vroegtijdig inspelen op de behoeften van patiënten. De medewerkers bij Joymed zijn uiterst professioneel en toegewijd en willen alleen de beste zorgondersteuning bieden. Een goede samenwerking met de zorgverleners is daarbij van wezenlijk belang.

Joymed gaat zich vanaf 1 September 2018 richten op een nieuwe innovatie op gebied van Neuromodulatie. We gaan de producten van Stimwave ondersteunen bij de introductie in de Nederlands markt.

Stimwave is de eerste leverancier die een neurostimulator op de markt brengt zonder een geïmplanteerde batterij. Het FREEDOM implantaat. De grootte van het implantaat is amper 5% ten opzichte van de huidige systemen met een batterij/IPG. 

Het systeem is MRI geschikt en staat een scan in het hele lichaam toe op 1,5T en 3 T!

Er is een grote verscheidenheid aan therapieën mogelijk van conventioneel tonische stimulatie, HF10, DRG en Burst. (Wij noemen dit Surge omdat het meer programmeer opties heeft)

En altijd de nieuwste software: opwaarderen van de externe zender is eenvoudig zonder nieuwe operatie.

Het revolutionair kleine formaat van het implantaat vermindert het risico op chirurgische complicaties en implantaat gerelateerde bijwerkingen. 

Kortom een echte innovatie die de kwaliteit van leven voor de patiënten naar een hoger plan brengt en dat sluit perfect aan bij onze missie. “Wij zijn proactief onderdeel van het zorgproces door alert op innovatie in te spelen binnen de medische sector”.