Voor de Patiënt

Nieuwe vacature Sales Representative

Vacatures

per 20-01-2016 zijn wij op zoek naar:

Functie omschrijving
SALES REPRESENTATIVE M/V

BEDRIJFSOMSCHRIJVING
Joymed staat sinds 2010 als distributeur in Nederland klaar voor het bieden van ondersteuning en advies bij onze Medical Devices.

Joymed heeft een ruime ervaring op het gebied van hoogfrequente neuromodulatie, cardiologie en wervelkolom-chirurgie en is daarnaast ook gespecialiseerd in consultancy voor marktintroducties en vergoedingen.

Joymed onderscheidt zich van andere distributeurs door het aanbieden en introduceren van innovatieve producten. Het Nevro Senza-systeem dat als enige hoogfrequente neuromodulatie biedt, is innovatief en heeft een FDA superiority labeling op basis van zeer sterke wetenschappelijke resultaten.

Als distributeur bouwt Joymed aan sterke en langdurige relaties met de ziekenhuizen, medische instanties en opinieleiders. Omdat Joymed blijft groeien zijn wij op zoek naar twee Sales Representatives in Nederland.

WAT BIEDEN WIJ?
In de rol van Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van pijntherapieën bij bestaande en nieuwe klanten in je regio. Deze rol heeft een sterk klinisch karakter gecombineerd met een commerciële focus. Je bent hoofdverantwoordelijk voor het trainen en scholen van de pijnverpleegkundigen in jouw ziekenhuizen en onderhoudt en verwerft kennis van nieuwe producten, technologieën, markten, verkoopstrategieën en processen. Hiernaast heb je ook een aantal sales-gerichte taken; opstellen van marktanalyses en ontwikkelen van verkoopstrategieën om verkoopactiviteiten te genereren zoals productintroducties en het ondersteunen van technische procedures (OK’s). 
Je herkent en maakt contact met alle belangrijke besluitvormers, opinieleiders en verwijzers en bent aanspreekpunt voor bestaande klanten en genereert nieuwe klanten. Bouwen aan sterke en langdurige relaties is een andere belangrijke taak. Net als het identificeren en voorbereiden van opkomende indicaties, markttrends en informatie betreft concurrenten.

ONZE FUNCTIE-EISEN
HBO/Universitaire opleiding
Werkervaring in het ziekenhuis/OK omgeving is een pré
Minimaal 5 jaar sales ervaring in de medische industrie/farmacie of ervaring in de (klinische) gezondheidszorg
Vloeiend Nederlands en Engels

Om succesvol te zijn in deze rol moet je een ambitieus-, resultaat-, kwaliteits- en servicegericht persoon zijn met een groot gevoel voor integriteit. Het mag duidelijk zijn dat sterke commerciële- en communicatieve vaardigheden een voorwaarde zijn. Flexibiliteit, patiëntgerichtheid en stressbestendigheid zijn andere belangrijke karaktereigenschappen.

JOUW CARRIÈRE
Joymed biedt jou een professionele, dynamische en kwalitatief sterke werkomgeving, waar persoonlijke ontwikkeling pro-actief wordt gestimuleerd en persoonlijke initiatieven worden aangemoedigd. Jouw Joymed ontwikkelingsplan zal je uitdagen te focussen op het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden en carrière binnen onze organisatie. We bieden een uitstekende compensatie en vergoedingen.

INTERESSE?
Is dit de baan die je zoekt? Voor meer informatie neem contact op met Bert Tijsma op info@joymed.nl

MAAK JIJ HET VERSCHIL?
Ben je op zoek naar een uitdaging èn een carrière? Welke grotere uitdaging bestaat er dan, dan bijdragen aan waarneembare verbeteringen in kwaliteit van leven en gezondheid? Iedereen bij Joymed is hierop gericht. Daarom hebben we een bedrijf gecreëerd dat talent koestert, individualiteit aanmoedigt en innovatie ondersteunt. Als de beste mensen in staat zijn hun beste kwaliteiten te leveren, heeft iedereen een voordeel – de individu, het bedrijf en, meest belangrijk, de patiënten.

BEDRIJFSOMSCHRIJVING
Joymed B.V. (www.joymed.nl), gevestigd in Beuningen, Gelderland is marktleider op gebied van neuromodulatie.

Werken bij Joymed? Uw CV is altijd welkom! Stuur deze per e-mail naar: info@joymed.nl en vertel ons uw motivatie.

Vorige pagina