Voor de Patiënt

Eerste Prometra programmeerbare pijnpomp in Nederland geïmplanteerd

Vandaag is de eerste Prometra programmeerbare pijnpomp van Flowonix geïmplanteerd. Dit gebeurde onder deskundige begeleiding van Joymed in het Amphia ziekenhuis.

De programmeerbare Prometra pomp van Flowonix onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde nauwkeurigheid. De Prometra pomp wijkt slechts 3% af. Deze afwijking is niet onderhevig aan druk, temperatuur, vloeistofvolume en Ph-waarde. Hierdoor kan een constante en betrouwbare dosering worden gegarandeerd.

Mechanisme
De pomp, die volledig van titanium is, bevat geen beïnvloedbare en aan slijtage onderhevige siliconen. De levensduur is daardoor minimaal 10 jaar. Het mechanisme van de pomp bestaat uit een kleppen-systeem waardoor de vloeistof onder alle omstandigheden nauwkeurig gereguleerd wordt.

Klik hier voor meer informatie over de Prometra pomp of neem contact op met Joymed.

pump-1

Vorige pagina