Voor de Zorgverlener

FDA approval & superiority labeling voor Nevro HF10 therapie

Met trots delen wij u mee dat sinds 8 mei jl. NEVRO HF10 therapie FDA approval heeft gekregen. Maar dat is nog niet alles! NEVRO HF10 therapie heeft een superiority labeling gekregen in vergelijking met bestaande conventionele spinal cord stimulatie technieken. Uiteraard zijn we trots en blij met dit resultaat. Om deze prachtige resultaten te bereiken is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan de eerste RCT in het spinal cord stimulatie landschap (level 1 evidence). Deze RCT was een direct onderlinge vergelijking tussen NEVRO HF10 therapie en bestaande conventionele therapie. De resultaten uit deze RCT gaven de FDA aanleiding om het eerste superiority label te geven ooit in de geschiedenis van SCS. Superiority in Back Pain relief alsmede superiority in Leg Pain relief, een nieuw landmark in de spinal cord geschiedenis.
Via onderstaande link kunt u alvast inzage krijgen in de RCT resultaten en FDA superiority labeling. Uiteraard zullen wij u in de komende tijd verder op de hoogte houden hieromtrent. Wij willen net als u ook alleen maar het “beste” voor de patiënt.
Tot snel!
Het Joymed-team
Nevro
Vorige pagina